Αναγόρευση του Οικονομολόγου Δρ. Αναστασίου Χανιώτη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ

-Διαφήμιση-

Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο Οικονομολόγος και υψηλόβαθμο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δρ. Αναστάσιος Χανιώτης.

Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

 Ο Δρ. Αναστάσιος Χανιώτης είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής (τέως Διεύθυνση Οικονομικών Αναλύσεων)  στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  Με ειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε διάφορους τομείς γεωργικής πολιτικής, είναι ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Φόρουμ Άμεσης Δράσης (Risk Reduction Forum-RRF) του Συστήματος Πληροφοριών Γεωργικών Αγορών (Agricultural Markets Information System-ΑΜΙS) του G-20.

 Για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα της χώρας, το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ αποφάσισε ομόφωνα την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος.

-Διαφήμιση-