Καθησυχαστική η John Deere μετά την καταστροφική πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της στη Σίνδο

anakoinosi-agrotech-meta-katastrofiki-pyrkagia-egkatastaseis-sindo
Πηγή φωτό: www.el.gr

Τις ευχαριστίες της, σε όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κεντρικό κτήριο κτήριο που στεγάζονται τα τμήματα πωλήσεων των ανταλλακτικών και του λογιστηρίου της Agrotech SA- John Deere Greece εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση της εταιρείας.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης (τα αίτιά της ερευνώνται) η εταιρεία ενημερώνει ότι αποκαταστάθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της καθώς επίσης ότι όλα τα καταστήματα της είμαι πλήρως εξοπλισμένα με όλη την γκάμα των μηχανημάτων της.

Επιπλέον, καλεί το κοινό να βρεθεί στο πλευρό της αρχής γενομένης από την Agrotica.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας:

«Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, στις εγκατάστασεις του ομίλου μας στο 8ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη έως τώρα αιτία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κεντρικού κτηρίου στο οποίο στεγάζονταν τα τμήματα των πωλήσεων, των ανταλλακτικών και του λογιστηρίου.

Προτεραιότητα των μελών της διοίκησής μας υπήρξε η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας όλων των υπαλλήλων του ομίλου μας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν όλοι με επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες προσωπικά τόσο σε κάθε έναν από εσάς για τη φυσική παρουσία, τη στήριξη και τη συνδρομή του το χθεσινό βράδυ,καθώς και στο πυροσβεστικό σώμα που κινητοποιήθηκε άμεσα, εργάστηκε με ζήλο και επιτέλεσε το καθήκον του με προσήλωση. Το χθεσινό συμβάν θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου δυναμικού ξεκινήματος για τον όμιλό μας. Από σήμερα κιόλας αποκαταστάθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα με σκοπό την συνεχή εξυπηρέτησή των πελατών μας σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Επιπλέον, όλα τα καταστήματά μας συμπεριλαμβανομένου και της Θεσσαλονίκης, είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλη την γκάμα ανταλλακτικών και μηχανημάτων που χρειάζεστε με σκοπό να συνεχίσει να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

Σας καλούμε να βρεθείτε στο πλευρό μας, αρχής γενομένης από την 28η διεθνή έκθεση AGROTICA, το διάστημα 30/01-02/02/2020 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να σας εξυπηρετήσουμε.

Εκ μέρους του ομίλου «ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ»
και της εταιρείας «AGROTECH SA»

Οικογένεια Μποζατζίδη & Οικογένεια Μητσιολίδη»

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην επιχείρηση John Deere στη Σίνδο – σημαντικές οι ζημιές