Αντίστροφη μέτρηση για την 16η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Αντίστροφη μέτρηση για την Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δηλώσεων συμμετοχής στην Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων της 16ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας.

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Εκθεσιακή Αγορά θα λειτουργήσει στο άλσος του Παυσιλύπου, ενώ μπορούν να λάβουν μέρος πιστοποιημένοι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, μεταποιητές και τυποποιητές βιολογικών προϊόντων, περιβαλλοντικές οργανώσεις, οργανισμοί ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων και φορείς που σχετίζονται με τη βιολογική παραγωγή και προστασία του περιβάλλοντος, όπως επίσης και χειροτέχνες με οικολογικά είδη χειροτεχνίας.

 Συνολικά, αναμένεται να στηθούν από 50 έως 60 περίπτερα και ήδη υπάρχει σημαντική ανταπόκριση. Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως ότου καλυφθεί το σύνολο των διατιθέμενων περιπτέρων. Εκτός από την Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά, στην 16η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα, με θέμα το αστικό πράσινο, στο οποίο αφιερώνεται η φετινή διοργάνωση, αλλά και μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες – συζητήσεις, εργαστήρια, οικολογικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και δράσεις για τα παιδιά.

(Πηγή: AΠΕ)