Την APIVITA επιθεώρησε η TÜV Hellas (TÜV Nord) 

Την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών και περιποίησης APIVITA επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας που βρίσκεται σε ισχύ ήδη από το 2014.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης στις εγκαταστάσεις της APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Πρότυπο ISO 22716:2007 σύμφωνα με το οποίο είναι πιστοποιημένη η εταιρεία. Το πρότυπο αφορά στις ορθές βιομηχανικές πρακτικές στον κλάδο των καλλυντικών ενώ έχει πεδίο εφαρμογής την παραγωγή και συσκευασία καλλυντικών προϊόντων.

Η επιθεώρηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και βέβαια η σχετική πιστοποίηση που έχει προηγηθεί επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της APIVITA για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στην παραγωγή και τη συσκευασία των προϊόντων της. Και έχει βαρύνουσα σημασία, λόγω της σημασίας που δίνει η εταιρεία στην άριστη ποιότητα αλλά και στην τήρηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων και διαδικασιών στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας.

H APIVITA, το όνομα της οποίας σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1979 από δυο φαρμακοποιούς και έκτοτε προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της εταιρείας δημιουργούνται με εμβληματικά συστατικά που προέρχονται από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά, και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

Η κυρία Άννα Γεωργίου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η πολυετής συνεργασία με την APIVITA μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, καθώς η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά ενώ διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των συστατικών που χρησιμοποιεί για την παρασκευή τους. Η επιτυχημένη επιθεώρηση επιβεβαιώνει εκ νέου τη σημασία που δίνει η APIVITA σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και την τήρηση όλων των διαδικασιών που προβλέπει ένα από τα πιο απαιτητικά πρότυπα».

Η κυρία Γιάννα Κουτούλα, Διευθύτρια παραγωγής της APIVITA τόνισε ότι: «Η αποστολή μας στο τμήμα operations της APIVITA είναι η συνέπεια και η δέσμευση μας να παραδίδουμε με επάρκεια, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια υψηλής ποιότητας τελικά προιόντα που φιλοδοξούν να συνεισφέρουν στην ευημερία της κοινωνίας και την φροντίδα του πλανήτη μας, μέσα σε ένα υγιές επιχειρηματικό μοντέλο.

Το Πρότυπο ISO 22716:2007 υπήρξε για μας εργαλείο γνώσης και δύναμης να ελένξουμε όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ικανότητα μας να παραδίδουμε τελικά προιόντα που ικανοποιούν καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις. Η ανάπτυξη, η εφαρμογή και ο τρόπος ελέγχου κάθε διαδικασία μας εγγυώνται την ποιτοτική και αποτελεσματική λειτουργία μας και κάθε προιόν που φέρει το όνομα της APIVITA φέρει την υπογραφή των μελών της ομάδας μας. Στην προσπάθεια μας αυτή τα αποτελέσματα απο τις ακέραιες, δίκαιες και επαγγελματικές επιθεωρήσεις της  υπήρξαν μοχλοί διαρκούς βελτίωσης.