Από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου το ετήσιο συνέδριο της ΠΕΝΑ

Υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας στα Χανιά το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εργασίες του καθιερωμένου, εδώ και 23 χρόνια, ετήσιου ραντεβού των νέων αγροτών.

Ο λόγος για το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) που φέτος θα υλοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου Rodos Palace από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 με θέμα «Νέοι Αγρότες, καλλιεργούμε το συνεργατισμό».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο είναι ο συνεργατισμός, ένα επίκαιρο ζήτημα μετά την πρόσφατη αναθεώρηση της νομοθεσίας στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστικό για το μέλλον των αγροτών αφού το μέλλον του αγροτικού κόσμου περνάει μέσα από τις μορφές συνεργασίας.

Μέσα από το συνέδριο, τις θεματικές του και τα εργαστήρια του οι νέοι αγρότες της χώρας μας προσδοκούν στην από κοινού διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για τα αγροτικά ζητήματα και για πρώτη φορά για τα αλιευτικά ζητήματα και τις υδατοκαλλιέργειες της χώρας μας μιας και το συνέδριο πραγματοποιείται στη νησιωτική χώρα. Το αναλυτικό θεματολόγιο του συνεδρίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το δικτυακό τόπο του συνεδρίου: www.synedriopena.gr ή να απευθυνθούν στο email: [email protected] και τα τηλέφωνα: 2441076184, 6981019395, 6973999402.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Π.Ε.Ν.Α. είναι η μοναδική θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις νέες και τους νέους αγρότες της χώρας.