Στο Σύνταγμα οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου (upd)

Βγήκε η αντιπροσωπία σταφιδοπαραγωγών από την Βουλή και δήλωσε πως παρέδωσαν το ψήφισμα και θα συναντηθούν με εκπροσώπους της βουλης. 

Στο Σύνταγμα πλέον έχουν φτάσει και οι αγρότες από την Κρήτη.

Νωρίτερα (12:52 μ.μ.) η ΥΧ έγραφε: 

Εκατοντάδες σταφιδοπαραγωγοί βρίσκονται έξω από την βουλή και πενταμελής αντιπροσωπεία βρίσκεται μέσα στην βουλή προκειμένου να επιδόσει ψήφισμα διαμαρτυρίας σε κυβέρνηση και κόμματα.

H YX βρίσκεται εκεί και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Νωρίτερα (11:25 π.μ.) η ΥΧ έγραφε:

Με λεωφορεία αλλά και πολλά ΙΧ, λόγω των συνθηκών πανδημίας φτάνουν αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου για τη διαμαρτυρία που έχουν προγραμματίσει για σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Είμαστε ένα λεωφορείο από την Κόρινθο κι ακολουθούν κι άλλα από άλλες περιοχές ενώ έρχονται αγρότες και με IX λόγω της πανδημίας, αναφέρει μεταξύ ο Κώστας Παπαβασιλείου, πρόεδρος της Ένωσης Κιάτου. Σύμφωνα με τον ίδιο, σημείο συνάντησης είναι η πλατεία Συντάγματος, όπου αφού συγκεντρωθούν οι διαμαρτυρόμενοι παραγωγοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, για το ζήτημα της σταφίδας.

«Από πληροφορίες που έχω θα είμαστε πάνω από 1.000 άτομα» συμπληρώνει, ενώ στο σημείο συνάντησης αναμένεται να κατευθυνθούν και οι παραγωγοί της Κρήτης μετά την επίσκεψή τους στο ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με τον ίδιο.