Απόλυτη κυρίαρχη στις εκλογές του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, η ομάδα Τσιτσιρίγκου

Με μεγάλο νικητή τον απερχόμενο και όπως όλα δείχνουν εκ νέου πρόεδρο Χρήστο Τσιτσιρίγκο πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25/4 οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, κύλησε ομαλά και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Τσιτσιρίγκος Χρήστος 277, Απόστολος Ευαγγελόπουλος 208, Καλμπούρης Απόστολος 186, Νάκας Δανιήλ 182, Γιώργος Γρέπος 92, Δημήτρης Αγραφιώτης 88, Διογένης Μπαλάφας 63 και πρώτος επιλαχών ο Βασίλης Μήσιος με 50 ψήφους. Ουσιαστικά, όπως προκύπτει από την σταυροδοσία η 4άδα Τσιτσιρίγκου- Ευαγγελόπουλου- Καλμπούρη- Νάκα που διοικούσε μέχρι τώρα, συγκέντρωσε τις ψήφους της συντριπτικής πλειοψηφίας των αντιπροσώπων του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού.   

Στο εποπτικό συμβούλιο εξελέγησαν οι Αποστόλης Καλμπούρης 200, ο Χρήστος Γκουντελίτσας 161, Δημήτριος Μπάκος 142.

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Τρίτης με το Χρήστο Τσιτσιρίγκο να επανεκλέγεται στην προεδρία του Συνεταιρισμού, ενώ η θητεία της διοίκησης θα είναι τετραετής.

Χρ. Τσιτσιρίγκος

Σε δήλωση του ο νικητής των εκλογών Χρήστος Τσιτσιρίγκος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνεταιρισμού που προσήλθαν στην ψηφοφορία, δήλωσε «ικανοποιημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο ουσιαστικά είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στο έργο της απερχόμενης διοίκησης». Διαβεβαίωσε τα μέλη του Συνεταιρισμού και όλους τους παραγωγούς της επαρχίας Τυρνάβου ότι ο συνεταιρισμός θα συνεχίσει να πρωτοστατεί και πως πρωταρχικό του μέλημα θα είναι η στήριξη του εισοδήματος του αμπελοκαλλιεργητή. «Σηκώνουμε μανίκια, μας περιμένει πολλή δουλειά, οι ζημιές από τον πρόσφατο παγετό δεν μας αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς, αλλά όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το σταφύλι και τα προϊόντα τους».