Απορρίφθηκε το αίτημα Καλογρίτσα για παράταση καταβολής της πρώτης δόσης

Απορρίφθηκε το αίτημα Καλογρίτσα για παράταση καταβολής της πρώτης δόσης
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Παράταση για την καταβολή της πρώτης δόσης ζήτησε από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ. Αίτημα, που ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Γ., το πρωί της Δευτέρας 26/9 εστάλη αίτημα από την εταιρεία, με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, το επιχειρηματικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 κατέθεσε το ποσό των 25.300.000 ευρώ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ως την πρώτη δόση που του αναλογεί, για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας.

-Διαφήμιση-