Φ. Αραμπατζή «Εβδομάδα των Παθών» για πολλούς βαμβακοπαραγωγούς, που περίμεναν συνδεδεμένη ενίσχυση

-Διαφήμιση-

Βέλη κατά της κυβέρνησης, για την ταλαιπωρία των αγροτών λόγω της συνδεδεμένης ενίσχυσης βάμβακος, εξαπέλυσε η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών,  Φωτεινή Αραμπατζή, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους πρώην ανταποκριτές του ΟΓΑ για να πάρουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Η κ. Αραμπατζή έκανε λόγο για «πραγματική “Εβδομάδα των Παθών” για χιλιάδες αγρότες, που περίμεναν να εισπράξουν την “πολυδιαφημισμένη” από το υπουργείο, συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος. Μπλοκαρισμένα στους λογαριασμούς τους τα μισά χρήματα, που τους έχουν πιστωθεί, καθώς είναι κλειστό από την προηγούμενη εβδομάδα το σύστημα του πρώην Ο.Γ.Α., που εκδίδει τις υποχρεωτικές για την Τράπεζα, ασφαλιστικές ενημερότητες».

 
“Με τα χέρια δεμένα” οι κατά τόπους ανταποκριτές του πρώην Ο.Γ.Α., αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους αγρότες, αφού καμία σχετική εξουσιοδότηση δεν έχουν από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ.Αραμπατζή, η οποία τόνισε ότι «αντί να “νίπτει τας χείρας της” η Κυβέρνηση, ας αντιμετωπίσει επιτέλους τα προβλήματα, που καθημερινά φορτώνει στις πλάτες της ελληνικής κοινωνίας, στην οποία έταξε Ανάσταση, αλλά δυστυχώς της επιφύλαξε Σταύρωση».

-Διαφήμιση-