Αυτό το άρθρο είναι 66 μηνών

«Άσπρισε» ακόμα και η πόλη της Κέρκυρας (βίντεο-φώτος)

04/01/2019
1' διάβασμα
asprise-akoma-kai-i-poli-tis-kerkyras-vinteo-fotos-145041

Το νησί ξημέρωσε σήμερα ντυμένο στα λευκά, κυρίως στις ορεινές περιοχές, αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Χαλάζι και χιόνι έριξε ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης, φαινόμενο εξαιρετικά σπάνιο!!!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από φωτογραφίες και βίντεο, πανέμορφων χιονισμένων τοπίων με σχόλια ενθουσιασμού για το εντυπωσιακό, για τα κερκυραϊκά δεδομένα θέαμα. Ευτυχώς δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους, αν και η Πολιτική Προστασία δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίζει οτιδήποτε έκτακτο παρουσιαστεί.

Η αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, δήλωσε στο enimerosi.com. ότι στις ορεινές περιοχές του Παντοκράτορα βρίσκονται ήδη τρία συνεργεία καθαρισμού των δρόμων, όπου αυτό είναι απαραίτητο, ενώ είναι εφοδιασμένα με 15 τόνους αλάτι και έχουν παραγγελθεί ακόμα 15 τόνοι. Ωστόσο εφιστά την προσοχή στους πολίτες: «Πρέπει να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, σε αυτές τις συνθήκες: «Κατανοώ ότι πολλοί θα θελήσουν να επισκεφθούν με τα παιδιά τους αυτές τις περιοχές,για να παίξουν με το χιόνι, αλλά χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να έχουν φροντίσει να έχουν καλά λάστιχα στα αυτοκίνητα, αλυσίδες σε περίπτωση που χρειαστούν, και γενικά να συμβουλεύονται τις οδηγίες τις πολιτικής προστασίας». 

Πηγή: enimerosi.com

ΓΡΑΦΕΙ: