Αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για την εορταστική Θεσσαλία

Περιζήτητα τα μέρη του κάμπου

Αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον για την εορταστική Θεσσαλία
-Διαφήμιση-

Στο 90% πλησιάζει η πληρότητα των ξενοδοχείων της Θεσσαλίας τις ημέρες των εορτών, καθώς το τουριστικό ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών είναι μεγάλο, τόσο για τις παραδοσιακές περιοχές του Πηλίου στη Μαγνησία και της λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα, όσο και για τα θεματικά πάρκα που ξεφύτρωσαν τα τελευταία χρόνια σε Τρίκαλα (Μύλος των ξωτικών) και Λάρισα (Πάρκο των ευχών).

Μάλιστα, οι χιονοπτώσεις που έπεσαν πριν από λίγες μέρες στα ορεινά της Θεσσαλίας έκαναν ακόμη πιο μαγική την εικόνα στη Θεσσαλία. Και επειδή «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα», κερδισμένοι από το αυξημένο τουριστικό ρεύμα που καταγράφεται κάθε Χριστούγεννα στη Θεσσαλία είναι και πολλοί παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων, που είτε συνεργάζονται και πωλούν τα προϊόντα τους σε ξενώνες και ξενοδοχειακές μονάδες, είτε στήνουν τους δικούς τους πάγκους σε καίρια σημεία και τα προωθούν απευθείας στον καταναλωτή.

Μύλος των ξωτικών

Αναμφισβήτητα, ο Μύλος των ξωτικών στα Τρίκαλα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011, όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούργιο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ο Μύλος των ξωτικών θα προσφέρει δωρεάν δράσεις και μοναδικά εργαστήρια σε μικρούς και μεγάλους, με πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως το FunPark μέχρι το λαμπερό παγοδρόμιο, πολλές συναυλίες και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Πάρκο των ευχών

Το αντίβαρο στον Μύλο των ξωτικών βρίσκεται στη Λάρισα και δεν είναι άλλο από το Πάρκο των ευχών στην περιοχή Αλκαζάρ. Για δεύτερη χρονιά και για έναν ολόκληρο μήνα, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμος Λαρισαίων λειτουργεί το Πάρκο των ευχών. Η λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και πολλές άλλες εκπλήξεις έχουν στηθεί στο πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο έχει στολιστεί με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους και μπάλες για να προσφέρει σε όλους μοναδικές στιγμές. Να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και στη λάμψη των γιορτών.

-Διαφήμιση-