Τρίκαλα: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον «Ντάλτον» (βίντεο)

Φωτογραφία: ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την ευκαιρία να συναντήσει τον… «Ντάλτον» είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι Τρικάλων. Όπου «Ντάλτον» ένας ηλικιωμένος αγρότης τον οποίο ο πρωθυπουργός εντόπισε στο χωράφι του να κάνει βόλτες καβάλα στο άλογό του.

Ο διάλογος του κτηνοτρόφου με τον πρωθυπουργό συνεχίστηκε με τον καβαλάρη να λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι γεννήθηκε το 1938 χρονιά κατά την οποία θεμελιώθηκε το σχολείο της περιοχής που τελικά κρίθηκε κατεδαφιστέο μετά τον πρόσφατο σεισμό. Όταν, δε, ο πρωθυπουργός παρατήρησε στον κτηνοτρόφο «τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι» εκείνος τον επαίνεσε για το σχολείο στο οποίο έγινε σήμερα ο αγιασμός προσθέτοντας «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Ο διάλογος των δύο ολοκληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τον καβαλάρη για την εξαγγελία του περί μείωσης 1η Οκτωβρίου του ΦΠΑ στις ζωοτροφές μολονότι όπως του είπε «τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απάντησε ο κτηνοτρόφος αποκαλύπτοντας στον πρωθυπουργό ότι το παρατσούκλι του είναι «Ντάλτον» καθώς «είχα πάει και στην Αμερική».

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα, οι αγρότες του κάμπου έμειναν για μερικά λεπτά σαστισμένοι στη θέα του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να τους πλησιάζει για να τους χαιρετήσει από κοντά. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι… καθιερωμένες selfie.

Η έκπληξη Μητσοτάκη σε αγρότες στα Φάρσαλα / Φωτογραφία: ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η χαλαρή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες

Ο Μητσοτάκης έκανε «έκπληξη» σε αγρότες στα Φάρσαλα

Πηγή: newsbomb.gr, iefimerida.gr