Δανέζα έχει επισκεφτεί 150 φορές την Ρόδο

Δανέζα έχει επισκεφτεί 150 φορές την Ρόδο

Ούτε μία, ούτε πέντε … αλλά 150 φορές έχει επισκεφτεί την Ρόδο μία Δανέζα τουρίστρια, και όπως δηλώνει, είναι αποφασισμένη να έρχεται για πολλά χρόνια ακόμα. Πρόκειται για την Theresa Jette Enevoldsen, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί.

Μάλιστα, τιμήθηκε από τον Δήμο Ρόδου με ειδική τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου. Στη συνέχεια έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για το νησί και για διάφορα θέματα που το αφορούν.

Η Theresa Jette Enevoldsen επισκέφθηκε πρώτη φορά το νησί το 1967 και έκτοτε πηγαίνει δύο με τέσσερις φορές τον χρόνο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ακόμη η Maria και ο Gerrit Van Gammeren από την Ολλανδία, οι οποίοι έχουν πάει στο νησί 65 φορές για διακοπές. Μαζί τους στο δημαρχείο ήταν και ο γιος τους, Gert Henk Van Gammeren, ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για τεσσαρακοστή φορά και ο οποίος για πρώτη φορά ήρθε στο νησί το 1976. Τον συνόδευε η σύζυγός του Ageeth Van Gammeren, η οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί το 1986 και η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για δέκατη έκτη φορά.

Το δεύτερης γενιάς ζεύγος Van Gammeren γνωρίστηκε και ερωτεύθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Ρόδο, και σύντομα παντρεύτηκε αποκτώντας το μικρό Kryn ο οποίος για πρώτη φορά ήρθε στη Ρόδο για διακοπές το 2004, όντας βρέφος ημερών. Έκτοτε έχει επισκεφθεί το νησί δώδεκα φορές και για αυτό τιμήθηκε όπως και οι γονείς του με την ειδική τιμητική διάκριση που απονέμεται από τη διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες (Repeaters) του νησιού.

Την ειδική τιμητική διάκριση της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου έλαβαν επίσης και η Tanya Susanna και ο Stig Olav Torsten Soderholm από τη Φινλανδία οι οποίοι για πρώτη φορά ήρθαν στη Ρόδο το 1982 και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για τριακοστή πέμπτη φορά, ενώ και αυτοί γνωρίστηκαν στο νησί στη διάρκεια των διακοπών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ