«Δεν πάει άλλο» το θέμα της προστασίας της φέτας, λέει στη νέα κυβέρνηση ο Α. Καχριμάνης

Η στάση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία σειρά δρομολογημένων θεμάτων για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και κυρίως για την προστασία της φέτας είναι κάτι που πρέπει να φανεί άμεσα. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, φρόντισε με μία ανάρτηση –καυστική σε δεύτερη ανάγνωση- να το επισημάνει και να το υπογραμμίσει.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης δείχνει ότι η κορυφή του παγόβουνου για την πάταξη του λαθρεμπορίου είναι η Θεσσαλία. Και δεν το λέει τυχαία αφού υφυπουργός Γεωργίας αναλαμβάνει ο Τρικαλινός Κώστας Σκρέκας.

«Την φέτα ΠΟΠ που δίνει ένα αντίδωρο στους παραγωγούς την εκμεταλλεύονται επιτήδειοι με παραγωγή μαϊμού φέτας από εισαγωγή πρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα αλλά και με την παρασκευή τυριού εκτός Ελλάδας με χρήση του ελληνικού κωδικού. Επιτέλους τέλος, δεν πάει άλλο. Αναμένουμε άμεσες πρωτοβουλίες. Δεν έχει αύριο ο τόπος έτσι. Μεγάλη η ευθύνη της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να επαναφέρει τη νομιμότητα όταν ειδικά στη Θεσσαλία είναι η κορυφή του παγόβουνου»… γράφει στην ανάρτησή του ο Αλέκος Καχριμάνης.

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον…

Πηγή: epiruspost.gr