Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τα Green Awards 2022 από την BOUSSIAS

Η BOUSSIAS διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα Green Awards 2022, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Living.

Τα Green Awards 2022 προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και έρχονται να αναδείξουν αυτό το νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα, εξελίσσουν «πράσινες» διαδικασίες ή προσφέρουν υπηρεσίες και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΕΩΣ 17.12.2021

 

Στόχος των βραβείων είναι να:

Βασικοί Πυλώνες Βράβευσης
Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης των προϊόντων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών σας, διεκδικώντας ένα βραβείο το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ προς το ευρύ κοινό, στον πιο αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό αυτή τη στιγμή κλάδο παγκοσμίως: αυτόν της πράσινης οικονομίας.

Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Green Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠHΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωνσταντίνα Σκαναβή
Jury President Green Awards 2022

Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Green Awards