Διεπαγγελματική Πυρηνοκάρπων: Έως 7/2 η συγκέντρωση στοιχείων για ζημίες βροχοπτώσεων Ιουλίου 2017

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση) που δημοσιεύθηκε στις 13/12/2017  και αφορούσε την διαδικασία που συμφωνήθηκε για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημίες που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου  και οι οποίες  θα καλυφθούν , σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που συστάθηκε  από τον Υπουργό κ. Ε. Αποστόλου  και τις δημόσιες   ανακοινώσεις του ιδίου , ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους τα κάτωθι .

Η Εθνική Διεπαγγελματική  δημιούργησε σχετική  Ιντερνετική   Ηλεκτρονική  πλατφόρμα  η οποία  λειτουργεί και τίθεται στην διάθεση των Αγροτικών Συνεταιρισμών  και τις   δομές τους , οι οποίοι θα συγκεντρώσουν  και θα καταχωρήσουν τα στοιχεία των παραγωγών μελών που υπέστησαν ζημίες ,  καθώς και  αυτών  που δεν είναι μέλη (μεμονωμένοι).

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και τις προϋποθέσεις  για την χρήση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας , οι ενδιαφερόμενοι Συνεταιρισμοί μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεπαγγελματικής στην Βέροια που βρίσκονται στην Οδό Θεσσαλονίκης 60 και στα  τηλέφωνα , 2331076488 σταθερό και  6972956372  κινητό.

Επίσης στα τηλέφωνα αυτά θα απευθύνονται  οι χρήστες, για κάθε πρόβλημα που συναντούν καθώς και κάθε ερώτημα. Λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά ενός τέτοιου συστήματος , τα όποια προβλήματα πιθανόν παρουσιαστούν, θα επιλυθούν με την στενή συνεργασία  και κατανόηση όλων. Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ένα τέτοιο ρόλο και μόνο με στενή  και καλοπροαίρετη συνεργασία θα τον φέρουν με επιτυχία σε πέρας, προς το κοινό συμφέρον.

Η διαδικασία συγκέντρωσης στοιχείων, πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 7  Φεβρουαρίου έτσι ώστε ακολούθως να αποσταλούν στον ΕΛΓΑ  για επεξεργασία.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress