Διεθνής διάκριση για τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό Ιωαννίνων

Ο διαγωνισμός φημίζεται για τον βαθμό δυσκολίας του

Διπλό βραβείο απέσπασε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» σε διεθνή διαγωνισμό του Διεθνoύς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα, η «ΠΙΝΔΟΣ»

Ο διαγωνισμός του Ινστιτούτου iTQi φημίζεται για τον εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας του, καθώς κάθε χρόνο εκατοντάδες προϊόντα από περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου συναγωνίζονται για τα βραβεία. Ακόμη, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους πιο αυστηρούς κριτές παγκοσμίως καθώς περιλαμβάνει μόνο σεφ και γευσιγνώστες από αναγνωρισμένες λέσχες, οι οποίοι μάλιστα αξιολογούν τους διαγωνιζόμενους σε τυφλές γευστικές δοκιμές.

Σε αυτό τον κορυφαίο, παγκόσμιο θεσμό της γεύσης και ποιότητας, η ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε για δύο προϊόντα της αποσπώντας συνολικά 3 χρυσά αστέρια! Συγκεκριμένα, την ανώτατη τιμητική διάκριση απέσπασαν τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Νωπό Ελευθέρας Βοσκής και ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Ρολό. Στην απονομή παρευρέθηκε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, ο οποίος και παρέλαβε τα μεγάλα βραβεία από τον κ. Louis Frere, Managing Partner του iTQi.