Διεθνής διάκριση για τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό Ιωαννίνων

Ο διαγωνισμός φημίζεται για τον βαθμό δυσκολίας του

Διπλό βραβείο απέσπασε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» σε διεθνή διαγωνισμό του Διεθνoύς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα, η «ΠΙΝΔΟΣ»

Ο διαγωνισμός του Ινστιτούτου iTQi φημίζεται για τον εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας του, καθώς κάθε χρόνο εκατοντάδες προϊόντα από περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου συναγωνίζονται για τα βραβεία. Ακόμη, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους πιο αυστηρούς κριτές παγκοσμίως καθώς περιλαμβάνει μόνο σεφ και γευσιγνώστες από αναγνωρισμένες λέσχες, οι οποίοι μάλιστα αξιολογούν τους διαγωνιζόμενους σε τυφλές γευστικές δοκιμές.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Σε αυτό τον κορυφαίο, παγκόσμιο θεσμό της γεύσης και ποιότητας, η ΠΙΝΔΟΣ διακρίθηκε για δύο προϊόντα της αποσπώντας συνολικά 3 χρυσά αστέρια! Συγκεκριμένα, την ανώτατη τιμητική διάκριση απέσπασαν τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Νωπό Ελευθέρας Βοσκής και ΠΙΝΔΟΣ Κοτόπουλο Ρολό. Στην απονομή παρευρέθηκε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, ο οποίος και παρέλαβε τα μεγάλα βραβεία από τον κ. Louis Frere, Managing Partner του iTQi.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές