Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων της, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024»  που διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης καθώς και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/05/2024)  από  τον  Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχρινάνη, παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου,  των τοπικών αρχών και φορέων της Ηπείρου, καθώς και πλήθους κόσμου.

«Συμμετέχουμε ως εκθέτες, με στόχο να προβάλλουμε το τουριστικό προϊόν και τα προϊόντα της περιοχής μας», ανέφερε η αντιδήμαρχος, Κατερίνα Μπαλάφα, ενώ ετχαρίστησε τα στελέχη της υπηρεσίας «για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να καταστεί το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας από τα πιο όμορφα και καλαίσθητα της διοργάνωσης».

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη (22/05/2024) και είναι ανοιχτή από τις 17:00 μ.μ. έως 21:30 μ.μ..