Δωρεάν rapid test στον Δήμο Αγιάς την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Στην Αγιά θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 παραπλεύρως της κεντρικής  πλατείας, παλιά κρεαταγορά πρώην ΚΕΠ.

Η διαδικασία περιλαμβάνει  δωρεάν, γρήγορη και ασφαλή εξέταση των πολιτών , χωρίς να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους και αφού πρώτα  δηλώσουν τα στοιχεία  και το τηλέφωνό τους.  Εφόσον είναι θετικοί θα ενημερώνονται από τον ΕΟΔΥ, ώστε να λάβουν τις κατάλληλες προφυλάξεις, ενώ όσων τα δείγματα είναι αρνητικά, θα λαμβάνουν sms στο κινητό τηλέφωνο.

Ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας δήλωσε: «Η αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών. Είναι οι εγγύτεροί της και από τους πιο πολύτιμους θεσμούς. Είμαστε εδώ, με την αλληλεγγύη μας, τις κοινωνικές μας δομές, με τους ανθρώπους μας. Μπορούμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη δοκιμασία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, βοηθάμε τους αδύνατους. Με την υπευθυνότητα που μας διέπει, συμμετέχουμε!»