Δράμα: Αιτήσεις συμμετοχής στο 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ

Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας είναι εδώ και καλεί παλιούς και νέους συνεργάτες να συμμετέχουν σε αυτό, ομορφαίνοντάς το με τα προϊόντα τους.

Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας, θα διεξαχθεί 22, 23, 24 Σεπτεμβρίου 2023 και στη διάρκεια του θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο γαστρονομικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

Επίκεντρο στις εκδηλώσεις είναι τα τοπικά προϊόντα του Νομού Δράμας, που θα πλαισιώσουν κάθε μαγειρική διαδικασία και θα αναδείξουν τον πλούσιο γαστρονομικό χαρακτήρα της περιοχής μας.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστοί και τοπικοί σεφ, παραγωγοί και επιχειρήσεις της Δράμας, οινοποιεία, επαγγελματίες τουρισμού και τοπικοί φορείς.

Παράλληλα με το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δράσεις, όπως master class, παρουσίαση μενού στον χώρο του φεστιβάλ και σε τοπικά καταστήματα, γευσιγνωσίες, δραστηριότητες για παιδιά κλπ., που σκοπό έχουν να συνδέσουν όλες τις τοπικές επιχειρήσεις με την δραμινή κουλτούρα. Θα έχετε, επίσης, την δυνατότητα να γνωρίσετε σεφ απ’ όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε δημοσιογράφους και επιχειρηματίες.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά.  Να σημειωθεί πως στο φεστιβάλ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν παραγωγοί και άλλων περιοχών ΜΟΝΟ εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν από τον Νομό Δράμας, με συμμετοχή στην εκδήλωση.

Πηγή: ertnews.gr