Στους δρόμους με τα τρακτέρ τους οι αγρότες του Τύρναβου

Κάλεσμα στους αγρότες να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους την Τρίτη 11/10 στις 5:00 το απόγευμα στην Τούμπα Τυρναβου απεύθηναν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυρναβου Αμπελώνα Δαμασιου Αργυρούπουλιου-Λυγαριας.

Στη συνέχεια και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους στη συνέχεια θα κατευθυνθούν συντονισμένα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Λάρισα για διαμαρτυρία.

Ποιο συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τους φορείς και τους δεκάδες συναδέλφους μας που βρέθηκαν στην πρόσφατη συνέλευση που πραγματοποιήσαμε στο Θέατρο Μαξιμ.

Τα προβλήματα οξυμενα όχι μόνο για εμάς τους αγρότες αλλά για όλους τους συμπολίτες μας.

Αποφασίσαμε το να μείνουμε παρατηρητές και στον καναπέ την πιο δύσκολη χρονιά που βιώνουμε όλοι μας δεν θα λύσει τα προβλήματα μας άλλωστε δεν το κάναμε πότε. Διότι η πείρα μας έδειξε ως τώρα το ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες και  με τα τρακτέρ στο δρόμο.

 

Έτσι λοιπόν καλούμε όλους τους συναδέλφους μας με τα τρακτέρ τούς την Τρίτη στις 11 Οκτωβρίου στις 5:00 το απόγευμα στον ανοιχτό χώρο έναντι της Τούμπας Τυρναβου .

Ενώ παράλληλα καλούμε όλους τους φορείς του Δήμου Τυρναβου να ενημερώσουν τα μέλη τους και να ενώσουν την φωνή τους με την φωνή μας.

Ώστε συντονισμένα και με πορεία να πάμε σε διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Λάρισα.

Κανείς δεν περισσεύει όλοι μαζί ενωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε λύσεις.