Δυναμική παρουσία στη HORECA 2024 για τη ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD

Το ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD έδωσε για άλλη μία χρονιά δυναμικό παρών στην έκθεση HORECA 2024, παρουσιάζοντας στο περίπτερό του την πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τον καφέ, που φέτος ενισχύθηκε με το NΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD Almond.

Το NΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD Almond – Ρόφημα Αμυγδάλου εμπλουτίζει τη γκάμα της φυτικής σειράς ροφημάτων για τον καφέ, που ήδη περιλαμβάνει το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD OAT – Ρόφημα Βρώμης. Η φυτική σειρά έρχεται να διευρύνει το εξειδικευμένο portfolio των επαγγελματικών προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για τον τέλειο καφέ.

Το περίπτερο του ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD στελέχωσε και φέτος η ομάδα Baristi της “Create” και ο Coffee Business Consultant Στέφανος Δωματιώτης, ενώ το επισκέφτηκαν επαγγελματίες από όλους τους χώρους της Εστίασης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη σειρά προϊόντων από την έμπειρη ομάδα Πωλήσεων.

Παράλληλα, το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD ήταν για ακόμη μία χρονιά Platinum Χορηγός στον διαγωνισμό Barista του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αποτελώντας βασικό συστατικό στη δημιουργία ροφημάτων καφέ από τους καλύτερους baristi της χώρας. Η γκάμα προϊόντων της σειράς ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD ανέδειξε όλες τις ποικιλίες καφέ που χρησιμοποιήθηκαν από τους διαγωνιζόμενους, απογειώνοντας τη γεύση!

Το ΝΟΥΝΟΥ ΒARISTA’S GOLD, ο “Χρυσός” συνεργάτης κάθε Barista, συνεχίζει να αναπτύσσει τη γκάμα του διαρκώς, κατακτώντας την επαγγελματική αγορά του Γάλακτος για τον Καφέ!