Το 2ο Bio Festival έρχεται ξανά στην Αθήνα 01/01

to-2o-bio-festival-erchetai-xana-stin-athina-258832

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2019, τις πύλες του ετοιμάζεται να ανοίξει για δεύτερη φορά από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022, το Bio Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Η διοργάνωση, που θέτει στο επίκεντρο τα βιολογικά προϊόντα και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί επισκέπτες καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου, σε μία περίοδο όπου η κατηγορία κατακτά ολοένα και περισσότερο το κοινό σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φετινό εμπορικό γεγονός των βιολογικών και του eco-living έρχεται εμπλουτισμένο με νέους τομείς, εφαρμόζοντας μία ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης. Φιλοδοξεί, έτσι, να θέσει τις βάσεις, ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του “healthy και ecoliving” στην Ελλάδα.

Μεταξύ των κατηγοριών εκθεμάτων θα βρίσκονται φρούτα και λαχανικά, τυροκομικά, δημητριακά, μπύρες και κρασιά, ελαιόλαδο, μέλι και μαρμελάδες, ψωμιά και αρτοσκευάσματα, βότανα, ξηροί καρποί και πλήθος άλλων προϊόντων τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι επισκέπτες.

Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν ένα σημείο συνάντησης τόσο με τους καταναλωτές των προϊόντων τους, όσο και με άλλους επαγγελματίες του κλάδου, για να διευρύνουν το πελατολόγιό τους με νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες. Παράλληλα και ακολουθώντας τη σχετική τάση, η φετινή διοργάνωση εγκαινιάζει και έναν νέο τομέα, αυτόν των vegan προϊόντων.

Το Bio Festival διοργανώνεται από τη FORUM AE και τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ.