Στις 7/6 η απονομή βραβείων του 9ου Διεθνούς Διαγωνισμού «I.O.O.C. KOTINOS 2024» 01/01

stis-7-6-i-aponomi-vraveion-tou-9ou-diethnous-diagonismou-i-o-o-c-kotinos-2024-322810

Με την Απονομή των Βραβείων στους διακριθέντες, ολοκληρώνεται ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων «I.O.O.C. KOTINOS 2024» που διοργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό φορέα Λέσχη Φίλων ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ».

Τυποποιητικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Τουρκία και Βραζιλία, διακρίθηκαν και φέτος καταλαμβάνοντας διακρίσεις για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων τους. 

Ο Διεθνής Διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ , είναι ο μόνος Διαγωνισμός που διοργανώνεται από μη κερδοσκοπικό φορέα, είναι απόλυτα αξιοκρατικός και με βραβεία (ένα για κάθε κατηγορία) μόνο στα ελαιόλαδα που διακρίνονται και λαμβάνουν βαθμολογία πάνω από 70/100  και αξιολόγηση οσφραντικής αίσθησης, πολυπλοκότητας, επίγευσης και αρμονίας.

Η εκδήλωση Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, Πλατ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα με ελεύθερη είσοδο.

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης