Ανοίγει τις πύλες της τον Ιανουάριο η 85η Διεθνής Έκθεση International Green Week Berlin 01/01

anoigei-tis-pyles-tis-ton-ianouario-i-85i-diethnis-ekthesi-international-green-week-berlin-181980

Από τις 17 έως τις 26 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 85η International Green Week Berlin 2020, η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, έχοντας στην Ελλάδα και την Κύπρο επίσημο αντιπρόσωπό της το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η International Green Week Berlin διοργανώνεται από το 1926 και είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην προηγούμενη διοργάνωση έλαβαν μέρος πάνω από 1.750 εκθέτες από 61 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 400.000 ενδιαφερόμενοι, ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών, που προήλθαν από 75 χώρες, ξεπέρασε τους 85.000. Ο τζίρος των αγορών και παραγγελιών, στη διάρκεια της έκθεσης, ανήλθε στα 51 εκατ. ευρώ.

Οι εκθέτες που συμμετείχαν στην τελευταία διοργάνωση πραγματοποίησαν συναντήσεις με εισαγωγείς, διανομείς, εστιάτορες και εκπροσώπους αλυσίδων βιολογικών προϊόντων, ενώ επιλεγμένα προϊόντα τους παρουσιάστηκαν για πέντε ημέρες στο Professional Center της έκθεσης, αποκλειστικά σε εμπορικούς αντιπροσώπους, με σκοπό την επίτευξη συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διαθέτει κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης για την είσοδο στην έκθεση και επιπλέον 10% έκπτωση για τις εταιρίες-μέλη του.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de