Από 1 έως 5 Μαρτίου 2021 η διαδικτυακή έκθεση DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ 01/01

apo-1-eos-5-martiou-2021-i-diadiktyaki-ekthesi-delifair-by-expotrof-219467

Τον Μάρτιο του 2021 επιστρέφει η έκθεση για Έλληνες παραγωγούς ΕΞΠΟΤΡΟΦ, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, με μια καινοτόμο online εκθεσιακή πρόταση και στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και της εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη δυναμικότερη διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με επτά επιτυχημένες διοργανώσεις της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ένα νέο, online project που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την αγορά τροφίμων και εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ διοργανώνει για πρώτη φορά στις 01-05 Μαρτίου 2021, το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η εξειδικευμένη Online έκθεση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος ζωντανών σεμιναρίων, workshop και live cooking event που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η φυσική έκθεση, που δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί το 2021 λόγω Covid-19, ανανεώνει το ραντεβού της στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo για τον Ιανουάριο του 2022.

Μια σειρά από επιλεγμένους buyer τροφίμων από Ελλάδα και Εξωτερικό θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις μέσω Web με τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση , στο πλαίσιο του The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενισχύοντας την προσπάθεια για επίτευξη νέων συνεργασιών αλλά και για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων.

Παράλληλα με την Online έκθεση, οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό μέσα από ζωντανές μεταδόσεις στα Social Media της διοργάνωσης, ενισχύοντας την προβολή και τη γνωστοποίησή τους και δημιουργώντας ένα δυναμικό κανάλι άμεσης πώλησης στον τελικό καταναλωτή.

Το πρώτο The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί στις 01-05 Μαρτίου 2021 online, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr. Οι παραγωγοί και οι buyers που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να στείλουν email στο [email protected] ή να καλέσουν στο +30 210 96 10 135.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ