Από 11 έως 13 Οκτωβρίου η Διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga» 01/01

apo-11-eos-13-oktovriou-i-diethnis-ekthesi-trofimon-kai-poton-anuga-242979

Η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανέκαθεν στις μεγαλύτερες συμμετοχές  της Anuga, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2019 –καταλαμβάνοντας τη 5η θέση– με 286 εκθέτες που κάλυψαν εκθεσιακή επιφάνεια πάνω από 6.300 τ.μ.! Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 7.590 εκθέτες από 107 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 170.000.

Κάτω από τη στέγη της Anuga λαμβάνουν χώρα συνολικά 10 ειδικές εκθέσεις, όπου κάθε ειδική έκθεση είναι ένα παγκόσμιο γεγονός για τον κάθε κλάδο, παρουσιάζοντας πολυάριθμα προϊόντα:

Anuga Fine Food Anuga Frozen Food
Anuga Drinks Anuga Bread & Bakery
Anuga Chilled & Fresh Food Anuga Dairy
Anuga Meat Anuga Organic
Anuga Hot Beverages Anuga Culinary Concepts

 

Στην Anuga 2021 που θα διεξαχθεί από τις 11. – 13.10.2021, μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων και συνεδρίων θα συνοδεύει και πάλι την έκθεση. Η θεματολογία των διασκέψεων και των διαλέξεων υψηλού επιπέδου καθορίζεται από τις υπάρχουσες τάσεις του κλάδου: Προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, Non-GMO products (Μη Γενετικά Τροποποιημένα προϊόντα), Superfoods, Έτοιμα για κατανάλωση προϊόντα, Functional & Free from products, Βιολογικά προϊόντα, Kosher προϊόντα, Halal food, Προϊόντα Vegan και Χορτοφαγίας.

Πώς μπορώ να επισκεφτώ την Anuga 2021;

Μπορώ να ταξιδέψω στην Κολωνία;

 

Ανακαλύψτε την ψηφιακή πλατφόρμα Anuga @home

Όπου και αν βρίσκεστε, είστε εκεί! Είτε είστε εκθέτης και παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις προτάσεις σας, είτε εμπορικός επισκέπτης: η Anuga @home διασφαλίζει ότι μπορείτε να δικτυωθείτε φυσικά και ψηφιακά με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του κλάδου το 2021 και να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τρέχοντα θέματα.

Από πάνελ, διαδικτυακά σεμινάρια, παρουσιάσεις εταιρειών και προϊόντων έως την ψηφιακή αίθουσα συνεδριάσεων, υπάρχει κάτι για όλους – και αυτό ξεπερνάει τα όρια ενός εκθεσιακού κέντρου. Χρησιμοποιήστε τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρει η Anuga @home.

Υβριδική (Φυσική + Ψηφιακή) συμμετοχή: Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία στην έκθεση, θα έχουν “βασική” παρουσία και στην ψηφιακή έκθεση. Τους δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσουν το πακέτο ψηφιακής συμμετοχής τους επιλέγοντας μεταξύ των 3 πακέτων αναβάθμισης (Plus: €460 / Pro: €1.660 / Premium: €3.560).

Μόνο ψηφιακή συμμετοχή: Το κόστος της “βασικής” παρουσίας για τους εκθέτες που θα αποφασίσουν να συμμετέχουν μόνο ψηφιακά, διαμορφώνεται ως εξής:
€2.000 participation fee + €1.030 Marketing package = €3.030.
Επιπλέον, δίνεται και σε αυτούς η δυνατότητα να αναβαθμίσουν το πακέτο ψηφιακής συμμετοχής τους επιλέγοντας μεταξύ των 3 πακέτων αναβάθμισης (Plus: €460 / Pro: €1.660 / Premium: €3.560).