Από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου η 2η έκθεση Καινοτομίας Agri Innovation Εxpo του ΓΠΑ 01/01

apo-21-eos-23-septemvriou-i-2i-ekthesi-kainotomias-agri-innovation-expo-tou-gpa-301571

Τη 2η έκθεση Καινοτομίας Agri Innovation Εxpo διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι πλέον γεγονός από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Στην έκθεση το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει πάνω από 30 εργαστήρια και 6 τεχνοβλαστούς του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και να ενημερωθεί για περισσότερες από 36 καινοτόμες ιδέες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, 118 55 Αθήνα), αποτελώντας ξανά το επίκεντρο ερευνητικών και τεχνολογικών εξελίξεων και στοχεύοντας στην προώθηση των καινοτόμων ερευνητικών ιδεών προς το κοινό.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες δράσεις στον χώρο της έκθεσης,  όπως εκθέσεις εικαστικών και φωτογραφίας, παρουσίαση του μουσικού εργαστηρίου του και προβολή του ντοκιμαντέρ HONEYLAND.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://agrinnovation.aua.gr/paralliles-draseis/

Την Πέμπτη 21/9 στις 18:00 θα διεξαχθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων.

Στην έκθεσή μας θα έχουμε την τιμή να παρευρεθεί και να κάνει τα εγκαίνια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριος Ελευθέριος Αυγενάκης.

Οι πόρτες της έκθεσης θα είναι ανοιχτές προς το κοινό μεταξύ 11:00 π.μ. και 20:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας  https://agrinnovation.aua.gr/