Από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου η 9η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας 01/01

apo-23-eos-25-septemvriou-i-9i-panevvoiki-giorti-oikologikis-georgias-kai-cheirotechnias-273034

Από την Παρασκευή, 23 έως την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πάρκο του Λαού, στη Χαλκίδα, διοργανώνεται η 9η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.
Βιοκαλλιεργητές, οικοτέχνες, βιομελισσοκόμοι, κεραμίστες, συνεργατικές πρωτοβουλίες και άλλες πολλές παραγωγοί, με οικολογική συνείδηση και διάθεση κοινωνικής προσφοράς, θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης για να διαθέσουν τα προϊόντα τους και να επικοινωνήσουν με τους επισκέπτες.

Στην γιορτή συμμετέχουν παραγωγοί φυσικών προϊόντων και χειροτέχνες φυσικών υλικών από όλη την Ελλάδα.  Στην έκθεση θα βρείτε προϊόντα μέλισσας, μαρμελάδες, σάλτσες, ταχίνι, όσπρια, ξηρούς καρπούς, φυσικούς χυμούς, τσίπουρο – κρασί, ξερά σύκα, παστέλι, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κοσμήματα με φυσικά υλικά, κεραμικά, σαπούνια, κηραλοιφές, φυσικά βιολογικά καλλυντικά κλπ.

Παράλληλα πολλοί από αυτούς  θα διοργανώσουν σεμινάρια και εργαστήρια για να μεταδώσουν στο κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ενώ μέσα από δημόσιες συζητήσεις θα αναδειχτεί η ανάγκη για προστασία της φύσης από την αλόγιστη επέκταση των ενεργειακών δραστηριοτήτων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ https://oikogiortievias.blogspot.com/2022/09/9.html