Η ασφάλεια της οδικής μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων θέμα ημερίδας στην Αλεξανδρούπολη 01/01

i-asfaleia-tis-odikis-metaforas-epikindynon-eborevmaton-thema-imeridas-stin-alexandroupoli-175079

Η ασφάλεια της οδικής μεταφοράς και η διαχείριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων με τίτλο «Οδική Μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη.

Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων – υπηρεσιών και των υπαλλήλων που συμμετέχουν στους ελέγχους των οδικών μεταφορών επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ικανοποιητικά την πολυπλοκότητα των ελέγχων, αλλά και τυχόν τροχαία ατυχήματα ή πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά ADR.

Στην ημερίδα καλούνται να προσέλθουν και οι επιχειρήσεις των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη φόρτωση/εκφόρτωση και μεταφορά, αλλά και την αποστολή επικίνδυνων εμπορευμάτων, προκειμένου να ενημερωθούν για τις υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από την Συμφωνία ADR.

Κύριο μέλημα όλων μας είναι όσο το δυνατόν η Οδική Μεταφορά και οι σχετικές εργασίες των Επικίνδυνων Εμπορευμάτων να γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια για την αποφυγή κινδύνων εγγενών σε τέτοιες δραστηριότητες, όσον αφορά σε άτομα, ιδιοκτησίες και στο περιβάλλον.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημερίδας