Ημερίδα «Butcher`s BBQ day» στο Αμφιθέατρο του ΟΚΑΑ στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Ρέντη 01/01

imerida-butchers-bbq-day-sto-amfitheatro-tou-okaa-stin-kentriki-agora-athinon-ston-renti-264073

Το Προεδρείο της Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στις οποίες εδρεύουν 25 από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις χονδρικής Κρέατος στην Ελλάδα για την υλοποίηση ενημερωτικής-εκπαιδευτικής ημερίδας προς τους επαγγελματίες κρεοπώλες και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η Ημερίδα «Butcher’s ΒΒQ Day» με θέμα Κοπές, BBQ και Υπαίθρια Ψησίματα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, ειδικά για επαγγελματίες.

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 04:00 το απόγευμα της Κυριακής 29/05/22,  το Προεδρείο της Ένωσης «Ταξιαρχών» θα παρουσιάσει στα μέλη της, ειδικές κοπές και διαχείριση κρέατος για υπαίθρια ψησίματα με χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί και μοσχάρι.

Στην συνέχεια, θα γίνει δοκιμή των κρεάτων στον προαύλιο χώρο του Αμφιθεάτρου του ΟΚΑΑ, όπου θα υπάρχει τοποθετημένο BBQ με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις γευστικές δοκιμές.

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) και η Διοίκησή του δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αγορά του κρέατος και τους ειδικούς κρεοπώλες, μιας και στις εγκαταστάσεις του στεγάζεται η Κεντρική Κρεαταγορά της Αθήνας και στηρίζει τα εξειδικευμένα καταστήματα κρεάτων και τα κρεοπωλεία με σειρά δράσεων και παράλληλα με υλοποιούμενα έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, προς τους χονδρεμπόρους.