Την Τρίτη 1/12 το 4ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας 01/01

tin-triti-1-12-to-4o-diethnes-synedrio-anaptyxis-kai-oikonomias-215180

Την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου στις 13:30’ ξεκινούν οι εργασίες του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης και Οικονομίας (www.icodecon.uop.gr) , το οποίο διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο  Δυτικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy) – Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (University Alexandru Ioan Cuza) – Ρουμανία.

Το Συνέδριο αρχικά είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το Μάιο στην πόλη της Καλαμάτας. Λόγω των συνθηκών αναβλήθηκε  και θα διεξαχθεί  διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο  https://icodecon.digitalevent.gr/  Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Στο Συνέδριο έχουν υποβληθεί 60 επιστημονικές εργασίες. Οι σύνεδροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές και υποψήφιοι διδάκτορες οικονομικών σχολών. Οι εργασίες – οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα ερευνών – πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς  της οικονομικής επιστήμης τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν εργασίες που αφορούν την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, το τραπεζικό σύστημα, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας, το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφερειακή ανάπτυξη, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα δημοσιονομικά μεγέθη κλπ, τόσο από στην Ελλάδα όσο και σε διαφορετικές χώρες.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ και το ypaithros.gr

Το Συνέδριο αρχικά είχε προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το Μάιο στην πόλη της Καλαμάτας. 

Πληροφορίες:

Δρ Δημήτριος Π. Πετρόπουλος

Κοσμήτορας Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πρόεδρος Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής

Τηλ. 2721045106, 6976680020

e-mail: [email protected]  www.icodecon.uop.gr