Διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα την Τρίτη 2/11 01/01

diadiktyaki-ekdilosi-sto-plaisio-tis-diaskepsis-tou-oie-gia-to-klima-tin-triti-2-11-245460

Η Πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης “Addressing Climate Change Impacts on Cultural and Natural Heritage”, υποστηριζόμενη από τους διεθνείς οργανισμούς UNESCO, UNFCCC και WMO, διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα (COP26) την 2α Νοεμβρίου 2021 στις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Την εκδήλωση τιμούν με ομιλίες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η Γενική Διευθύντρια της UNESCO κα. Audrey Azoulay, η Εκτελεστική Γραμματέας της UNFCCC κα. Patricia Espinosa, οι Αντιπρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Frans Timmermans και κ.  Margaritis Schinas, και ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα κ. John Kerry. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με ομιλίες υπουργοί Πολιτισμού και υπουργοί Περιβάλλοντος χωρών που υποστηρίζουν την Πρωτοβουλία, καθώς και υψηλού κύρους επιστήμονες.

Η Ακαδημία Αθηνών αποτελεί πυλώνα της Πρωτοβουλίας και συμμετέχει στην εκδήλωση με ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών και Εθνικού Εκπροσώπου για την Κλιματική Αλλαγή, Καθηγητή κ. Χρήστου Ζερεφού.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στον ιστότοπο https://www.cop26eusideevents.eu/register.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη εδώ