Διαδικτυακή ημερίδα για την «ευφυή γεωργία στην καλλιέργεια του μπρόκολου» την Τρίτη 11 Μαΐου 01/01

diadiktyaki-imerida-gia-tin-effyi-georgia-stin-kalliergeia-tou-brokolou-tin-triti-11-maiou-98808

Διαδικτυακή ημερίδα με αντικείμενο την υποστήριξη της καλλιέργεια υπαίθριων βιολογικών λαχανικών με την εφαρμογή τεχνολογιών ευφυούς γεωργίας διοργανώνεται από τη NEUROPUBLIC, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Marathon Bio-products και το gaiasense (ως Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας) στα πλαίσια του Εμβληματικού Πειράματος Καινοτομίας 26 (Flagship Innovation Experiment #26) “Digitizing Open Field Vegetables”του Ευρωπαϊκού έργου SmartAgriHubs, την Τρίτη 11 Μαΐου 2021, 14.00-16.00.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τη συνεργασία των φορέων που συμμετέχουν στο Πείραμα αναπτύσσονται επιστημονικά μοντέλα για τη βελτιστοποίηση της λίπανσης, της άρδευσης και της φυτοπροστασίας βιολογικού μπρόκολου, με δυνατότητα εφαρμογής της μεθοδολογίας και σε άλλες βιολογικές καλλιέργειες λαχανικών. Παράλληλα, στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης αναπτύσσονται επίσης αλγόριθμοι τεχνητής ευφυΐας για την αυτόματη ανίχνευση και χαρτογράφηση ζιζανίων, όπως επίσης και μοντέλα εκτίμησης της τελικής παραγωγής με χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας Webex και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή. Αρκεί να πατήσετε το σύνδεσμο λίγα λεπτά πριν από την ημερίδα και θα μπορέσετε να συνδεθείτε από το πρόγραμμα πλοήγησης (Web Browser) που χρησιμοποιείτε:

https://neuropublicsa.my.webex.com/neuropublicsa.my/j.php?MTID=m8ebe62bcb169d1847c88a1c4922ec2fb

Σε περίπτωση που σας ζητηθούν στοιχεία εισόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω:

Meeting number / access code: 163 762 6770

Meeting password: SmartAgriHubs (76278247 from phones and video systems)