Διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας 01/01

diorganosi-panelliniou-synedriou-epangelmatikis-melissokomias-196333

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας (4ο ΠΣΕΜ) θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο 2021 σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Το Συνέδριο διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας Σηροτροφίας (ΕΕΕΜΣ) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Οργανωτική Επιτροπή για τις επιστημονικές εισηγήσεις συμμετέχουν επιστήμονες του κλάδου ενώ στην ενότητα των επαγγελματικών θεμάτων συμμετέχουν, οι πρόεδροι των προηγούμενων ΠΣΕΜ, ο πρόεδρος της ΟΜΣΕ, τρεις εκπρόσωποι του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Θεσσαλονίκης και δύο εκπρόσωποι της Περιφέρειας.

Το συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες και θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας αναφορικά με τη διαχείριση του COVID-19.

Την πρώτη ημέρα θα υλοποιηθεί η έναρξη οι χαιρετισμοί και οι τοποθετήσεις των επισήμων φορέων του Υπουργείου και της Πολιτείας και θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από έλληνες επιστήμονες σχετικές με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τη δεύτερη ημέρα θα γίνουν εισηγήσεις και συζήτηση από μελισσοκόμους και φορείς σε επαγγελματικά και κλαδικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Για όλες τις εισηγήσεις θα υπάρχει επαρκής χρόνος για συζήτηση.

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι η κα Λαζαρίδου Ελισσάβετ, Ταμίας η κα Τζιωρτζιώτη Αγγελική και Συντονιστής ο κ. Ανδρέας Θρασυβούλου.

Δεν χρειάζονται δηλώσεις για τη συμμετοχή στο Συνέδριο. Για οποιασδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]