ΕΔΟΡΕΛ: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 01/01

edorel-2o-panellinio-synedrio-ryziou-tin-pebti-15-fevrouariou-313291

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελληνικού Ρυζιού – Ε.Δ.Ο.Ρ.ΕΛ. διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 10:00 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel με βασικούς πυλώνες την υπεράσπιση και προστασία των συμφερόντων του κλάδου του ρυζιού και την προώθηση αυτών των συμφερόντων σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθούν καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική ρυζοκαλλιέργεια και τη μεταποίηση του ρυζιού με κύριο σκοπό τη χάραξη στρατηγικών επιλογών για το προϊόν και την ανάδειξη της αξίας του Ελληνικού ρυζιού.

Οι βασικοί θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι:

· Καλλιέργεια και αγορά ρυζιού

· Χρηματοδοτήσεις για την ανάπτυξη του ρυζιού

· Νέες καλλιεργητικές μέθοδοι, ποικιλίες, πολλαπλασιαστικό υλικό, λιπάσματα

· Γεωργία ακριβείας – Νέες τεχνολογίες

· Κλιματική αλλαγή και απαραίτητες υποδομές – Βιώσιμη Γεωργία – Υδάτινοι πόροι

· Προοπτικές ανάδειξης Ελληνικού ρυζιού, Δράσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα συμβάλλουν στις εργασίες του εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικών φορέων όπως αγροτικοί συνεταιρισμοί και ορυζόμυλοι, και παραγωγοί ρυζιού με κύριο σκοπό τη χάραξη κοινής στρατηγικής για το προϊόν.

Είσοδος ελεύθερη. Απαιτείται ΕΓΓΡΑΦΗ .

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: www.edorel-conference.gr