Εκδήλωση του Perrotis College και του δήμου Έδεσσας για τις σπουδές στην περιφερειακή ανάπτυξη στις 13/9 01/01

ekdilosi-tou-perrotis-college-kai-tou-dimou-edessas-gia-tis-spoudes-stin-perifereiaki-anaptyxi-stis-13-9-147490

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Σύγχρονες σπουδές για την περιφερειακή ανάπτυξη», διοργανώνει το Perrotis College. Θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του δήμου Έδεσσας, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου (18:30) στον Φυσιολατρικό Όμιλο Έδεσσας.

Θα χαιρετήσουν ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου και ο Provost του Perrotis College, Δρ.Νίκος Κυρίτσης, ενώ παρουσίαση του Perrotis College θα κάνει ο Academic Dean του ιδρύματος, Δρ.Κώστας Ρότσιος. Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με το Perrotis College και το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και θα γίνει αναφορά στις διαθέσιμες υποτροφίες. Επίσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει απόφοιτο του Perrotis College, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση.

Να σημειωθεί ότι απαιτείται δήλωση συμμετοχής ενώ η είσοδος στην αίθουσα θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμούς ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.

Το Perrotis College, το οποίο ιδρύθηκε το 1996, εκπαιδεύει ηγέτες για βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, σε όλη τη νοτιανατολική Ευρώπη και πέρα από αυτή. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα οδηγούν στην απονομή πτυχίου BSc (Hons) και προετοιμάζουν τους σπουδαστές του να αναλάβουν θέσεις στους τομείς γεωπονίας, περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητας. Τα προπτυχιακά προγράμματα που παρέχει είναι:

  • Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση
  • Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
  • Διεθνής Επιχειρηματικότητα
  • Περιβαλλοντικές Σπουδές
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College παρέχει πτυχία Master of Science (M.Sc.) σε κατευθύνσεις που σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό τομέα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τις ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα της είναι:

  • Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων
  • Μάρκετινγκ στον Αγροδιατροφικό Τομέα
  • Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προσφέρει σπουδές σε επιλεγμένες ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα, ώστε οι σπουδαστές να γνωρίσουν, κατανοήσουν και εφαρμόσουν καινοτόμες και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης της αγροτικής παραγωγής σε επίπεδο τελικού ποιοτικού προϊόντος αναπτύσσοντας, παράλληλα, περιβαλλοντική συνείδηση.