Φλώρινα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων 01/01

florina-ekpaideftiko-seminario-prosopikou-metaforeon-zonton-zoon-282294

Από την Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερόμενους, η πραγματοποίηση διαδικτυακού εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών – Συνοδηγών & Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφορέων Ζώντων Ζώων (βοοειδών, αιγοπροβάτων, χοίρων, ιπποειδών, κονικλοειδών και πουλερικών), από τις 17 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2023, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και τα Τμήματα Κτηνιατρικής της ΠΕ Θεσσαλονίκης και ΠΕ Πιερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, συνοδευόμενη από αντίγραφα της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ’ και άνω σε ισχύ.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις διαλέξεις από δικό τους χώρο και δικό τους Η/Υ.

Οι εξετάσεις, μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε χώρους που θα διαθέσει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, Πτολεμαίων 1, Φλώρινα, 1ος όροφος, Τμήμα Υγείας και Προστασίας των Ζώων.