Σε εξέλιξη το συνέδριο της Sentek Technologies και της Neuropublic στην Αθήνα 01/01

se-exelixi-to-synedrio-tis-sentek-technologies-kai-tis-neuropublic-stin-athina-188109

H Sentek Technologies, εταιρεία του ομίλου Galcon, συνδιοργανώνει με την NEUROPUBLIC A.E. το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας μεταξύ 12 και 14 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Royal Olympic Hotel Athens. Οι πόρτες άνοιξαν νωρίς σήμερα το πρωί, αποκλειστικά για τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Sentek Technologies.

Η Sentek, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής αισθητήρων εδάφους, επιλέγει φέτος την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ελλάδα για το καθιερωμένο ετήσιο Συνέδριο της εταιρείας, που αποτελεί ευκαιρία συνάντησης των συνεργατών της από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της με την εταιρία NEUROPUBLIC, η Sentek αναμένεται να παρουσιάσει στην Αθήνα τα καινούργια συστήματα στους συνεργάτες της ανά τον κόσμο και στους ανθρώπους της NEUROPUBLIC, καθώς και να τους εκπαιδεύσει σε αυτά.

Η Sentek Technologies ιδρύθηκε το 1991 στην Αυστραλία και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό αισθητήρων και λογισμικού με σκοπό την άντληση δεδομένων από το έδαφος με μεγάλη ακρίβεια. Το τελευταίο διάστημα η εταιρεία ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Galcon, με έδρα το Ισραήλ, και αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή έξυπνων λύσεων παρακολούθησης και ελέγχου άρδευσης για ιδιώτες επαγγελματίες και γεωργούς.

Οι εξελίξεις των έξυπνων συστημάτων του πρωτογενούς τομέα αποτελούν σημείο αναφοράς για την NEUROPUBLIC, εταιρία με πολυετή εμπειρία στην ευφυή γεωργία. Η εταιρία επενδύει συνεχώς μεγάλα κεφάλαια στις νέες τεχνολογίες αναζητώντας νέες μεθόδους με μεγαλύτερη ακρίβεια για την άντληση των δεδομένων από την καλλιέργεια.  Μία τέτοια φιλοσοφία απαιτεί συνεργασίες με όραμα, ανάλογη με αυτή της Sentek με την NEUROPUBLIC. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Sentek είναι ο βασικός προμηθευτής της NEUROPUBLIC όσον αφορά τους αισθητήρες εδάφους.