Η έκθεση FOODTECH από το Σάββατο 13 έως την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα 01/01

i-ekthesi-foodtech-apo-to-savvato-13-eos-tin-triti-16-noemvriou-stin-athina-243084

Η FOODTECH είναι μία νέα premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 13  έως την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών και πρόκειται να  πραγματοποιηθεί τον Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo. Η εποχή αυτή θεωρείται ιδανική για τον κλάδο, ώστε οι επιχειρηματίες και τα στελέχη της βιομηχανίας που θα επισκεφθούν την έκθεση να  ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις επενδυτικές τους επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την παραγωγή του επόμενου έτους.

Η FOODTECH, διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, και θα συμμετάσχουν σε αυτή ως εκθέτες οι σημαντικότερες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών. Η FOODTECH με την συμμετοχή ξένων εκθετών και αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών από αγορές στόχους του εξωτερικού, στοχεύει να αποτελέσει ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο 2105242100, Email [email protected], Ιστοσελίδα https://foodtech.gr/