Έκθεση «Συνεργώ»: Γιορτή συνεταιριστικής παραγωγικότητας στο Πεδίον του Άρεως από 18-20 Μαΐου 01/01

ekthesi-synergo-giorti-synetairistikis-paragogikotitas-sto-pedion-tou-areos-apo-18-20-maiou-124301

Μια μεγάλη γιορτή προϊόντων μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Αττικής παρουσιάζονται στην έκθεση «Συνεργώ» στο Πεδίον του ‘Αρεως, 18-19-20 Μαΐου 2018, εν μέσω ζωντανής μουσικής, χορών και καλλιτεχνικών δρώμενων.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και την «Αλληλεγγύη για Όλους» και εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια ανάταξης του Πεδίου του ‘Αρεως. Η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου αναφερόμενη στη σημασία της έκθεσης για την υποστήριξη των μικρών παραγωγών και των ποιοτικών προϊόντων τόνισε ότι «Η ανάταξη του εμβληματικού πάρκου της πόλης, αποτελεί διαρκή στόχο για την Περιφερειακή Αρχή η οποία προωθεί και συνδιοργανώνει κάθε είδους εκδηλώσεις που θα το καταστήσουν έναν ζωντανό δημόσιο χώρο κατάλληλο για δημιουργική ενασχόληση και ψυχαγωγία πολιτών και φορέων».

Η «Συνεργώ» εκθέτει ποιοτικά προϊόντα μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων από όλη την Αττική, σε φεστιβαλική ατμόσφαιρα, με στόχο τη μεγαλύτερη δικτύωση τους. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα των καταναλωτών ( ελεύθερη είσοδος), επιδιώκοντας την επαφή και τη γνωριμία με την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους (τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, είδη τέχνης, κοσμήματα, βότανα και πολλά άλλα), σε μια γιορτή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη, με 100 και πλέον εκθέτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ