Έκθεση τοπικών προϊόντων «Κερνάμε Λάρισα» στις 16,17 και 18 Δεκεμβρίου 01/01

ekthesi-topikon-proionton-kername-larisa-stis-1617-kai-18-dekemvriou-280324

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται στις 16,17 και 18 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας,  η έκθεση τοπικών προιόντων  “Κερνάμε Λάρισα”, μετά και  τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε και τη θερμή ανταπόκριση που υπήρξε από το κοινό την περασμένη χρονιά.

Πρόκειται για μια  πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρειας Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας αλλά και  στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να φέρει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα της περιοχή μας τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας.

Η διοργάνωση αποτελεί μια  ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας.

Στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, μπορούν να συμμετέχουν 38 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα γνωρίσουν στους επισκέπτες τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων. Οι εκθέτες δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.

Πηγή: ertnews.gr