ΕΣΕΕ: Έρχεται τo 1o “Future of Retail” συνέδριο για το εμπόριο στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 01/01

esee-erchetai-to-1o-future-of-retail-synedrio-gia-to-eborio-stis-7-kai-8-fevrouariou-183974

Η μεγάλη εξέλιξη του εμπορίου συνεχίζει να μας αποκαλύπτει νέους δρόμους. Η μετάβαση από το παραδοσιακό στο σύγχρονο και, συγκεκριμένα, στο νέο κύμα ψηφιακής παγκοσμιοποίησης και καινοτομίας θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή του διήμερου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου στο Grand Hyatt, στην Αθήνα.

Το 1ο «Future of Retail», που διοργανώνεται από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, προσδοκά να αποτελέσει το κορυφαίο φόρουμ διαλόγου για την ερμηνεία των σημερινών δεδομένων για το εμπόριο, την ανάλυση των διεθνών τάσεων και τελικά τη διαμόρφωση μιας νέας πρότασης για το μέλλον του εμπορίου, απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα για την ίδια την ύπαρξη και την εξέλιξή του.

Το συνέδριο της ΕΣΕΕ αναμένεται να τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες, πολιτικοί φορείς και εκπρόσωποι των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ