Εσπερίδα «Το ελαιόλαδο & η ελιά, από το χθες στο αύριο» στις 8/12 από την Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» 01/01

esperida-to-elaiolado-i-elia-apo-to-chthes-sto-avrio-stis-8-12-apo-tin-leschi-filon-elaioladou-elias-filaios-307494

Ο Πολιτισμός της ελιάς και του ελαιολάδου, από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, αλλά παράλληλα τα σύγχρονα εργαλεία marketing και branding για την κατάλληλη διακίνηση, εμπορία και εξαγωγή του, θα αναπτυχθούν στην ενδιαφέρουσα εσπερίδα που διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ», στο πλαίσιο του θεσμού ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΛΙΑΣ, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 & ώρα 18.00, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα) με θέμα «Το ελαιόλαδο & η ελιά, από το χθες στο αύριο».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Λευτέρης Σκιαδάς, δημοσιογράφος, συγγραφέας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αθηναίων, Μάκης Φωκάς, Γενικός Γραμματέας του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΦΙΛΑΙΟΣ Γρηγόρης Αντωνιάδης και ο Peter Economides, brand strategist.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιριών ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΑΕ, TUV AUSTRIA FOOD ALERGENS LABS & CRETAN MILL.

Για πληροφορίες, 2103238092, [email protected]