Έτοιμη να καλωσορίσει ξανά όλους τους επαγγελματίες του κλάδου η ARTOZA 2021 01/01

etoimi-na-kalosorisei-xana-olous-tous-epangelmaties-tou-kladou-i-artoza-2021-246144

Ανανεωμένη αλλά διατηρώντας την δυναμική που την διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική στην χώρα μας, η ARTOZA είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση FOODTECH, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της ΑRTOZA και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου στη χώρα μας.

Δείτε τους εκθέτες της έκθεσης ΑRTOZA 2021 και τους εκθέτες της έκθεσης FOODTECH 2021, που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους με συμβόλαιο μέχρι στιγμής.

Ένα ασφαλές & covid-free περιβάλλον

H διοργανώτρια εταιρεία, θέλοντας να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δυναμική διαφημιστική προβολή

Με μία έντονη διαφημιστική προβολή στο ραδιόφωνο διάρκειας 1,5 μήνα(!) και στην τηλεόραση διάρκειας 3 εβδομάδων, αλλά και μία δυναμική digital καμπάνια 4 μηνών η επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης είναι διασφαλισμένες!

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών

Με στόχο να μεγιστοποιήσει την προσέλευση από όλη τη χώρα, η FORUM ΑΕ θα μισθώσει πούλμαν προς το Metropolitan Expo. Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Λαμία, Ξάνθη, Αχαΐα, Μεσσηνία είναι μερικές από τις αφετηρίες με προορισμό την 17η ARTOZA.

Workshops από κορυφαίους pastry & bakery experts

Το ARTOZA Lab θα φιλοξενήσει σειρά επιδείξεων και masterclasses από έμπειρους και καταξιωμένους pastry και bakers masters. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου.

Δώρο ένα επαγγελματικό Renault Express Van

Όλοι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11:00-19:00

Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10:00-19:00

Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10:00-18:30