ΦΙΛΑΙΟΣ: Εκδήλωση με θέμα τον ελαιοτουρισμό την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 01/01

filaios-ekdilosi-me-thema-ton-elaiotourismo-tin-pebti-8-dekemvriou-279395

«Ο ελαιοτουρισμός ως συστατικό της βιώσιμης ανάπτυξης του ελαιοκομικού τομέα», είναι το θέμα, το οποίο θα συζητήσουν εκπρόσωποι του ελαιοκομικού τομέα και πανεπιστημιακοί, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πανεπιστημιούπολη 1, Αγίου Σπυρίδωνος, Αιγάλεω.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς ΦΙΛΑΙΟΣ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο των γενικότερων συνεργειών της Λέσχης και του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ Παναγιώτης Καλδής και ο Πρόεδρος της ΦΙΛΑΙΟΣ Γρηγόρης Αντωνιάδης. Θα ακολουθήσουν οι δύο βασικές εισηγήσεις από τον  Δρ. Κων/νο Μαρινάκο, Επικ. Καθηγητή ΠΑ.Δ.Α. και Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, με θέμα «Αναπτύσσοντας μια διαλεκτική σχέση μεταξύ τουρισμού, πολιτισμού και ελαιοκομίας», καθώς και από τον Καθηγητή ΠΑ.Δ.Α. και Μέλος Δ.Σ. της ΦΙΛΑΙΟΣ κο Γιώργο Ζακυνθινό, με θέμα «Πολιτισμικοί εργάτες γης, μια προσέγγιση του ελαιοτουρισμού».

Στη συνέχεια οι κ.κ. Γιώργος Οικονόμου, Εκτελεστικός Διευθυντής & Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ, Γιάννης Καρβέλας, Pro Olive Oil Expert, Πιστοποιημένος γευσιγνώστης ελαιολάδου, Διευθυντής της εταιρίας Paratus Europe, Γιάννης Σάρρος, Δημοσιογράφος και Αργύρης Αργυρόπουλος, Γεν. Γραμματέας Δήμου Φυλής, θα αναπτύξουν το θέμα στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό, θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της εκδήλωσης