Το Foodscale Hub σας προσκαλεί στο Διεθνές Συνέδριο  “Synergy Days” με επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα!  01/01

to-foodscale-hub-sas-proskalei-sto-diethnes-synedrio-synergy-days-me-epikentro-ton-agrodiatrofiko-tomea-301440

Το Foodscale Hub, ένας οργανισμός υποστήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα, σας προσκαλεί στο διεθνές Συνέδριο Synergy Days, στις 4 και 5 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη!  Η διήμερη εκδήλωση υπόσχεται να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες του κλάδου, πρωτοπόρους της τεχνολογίας, καθώς και άλλους ενδιαφερόμενους να συναντηθούν, να συζητήσουν και να μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις γύρω από τις καινοτομίες στον αγροδιατροφικό τομέα.

Σε μια σπουδαία συνεργασία, κορυφαίοι φορείς -πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, think tanks και εταιρείες- από όλη την Ευρώπη, θα παρουσιάσουν 25 καινοτόμα Ευρωπαϊκά έργα γύρω από την ψηφιακή γεωργία. Έχοντας κοινό όραμα και εμπειρίες, οι φορείς αυτοί διοργανώνουν μία εκδήλωση με πλούσιο πρόγραμμα και επίκεντρο τον επισκέπτη: ενδιαφέροντα workshops, ενημέρωση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, και, φυσικά, αμέτρητες ευκαιρίες δικτύωσης, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συνθέσουν την εμπειρία του συνεδρίου, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη

“Σας προσκαλούμε θερμά να παρευρεθείτε στο Συνέδριο Synergy Days“, δήλωσε ο Γρηγόρης Χατζηκώστας, VP for Business Development του Foodscale Hub. “Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν το ορίζοντά τους, να δημιουργήσουν πολύτιμες διασυνδέσεις και ευκαιρίες επαγγελματικής συνεργασίας, και να μοιραστούν τα επιστημονικά τους ευρήματα με σημαντικούς ανθρώπους του κλάδου. Συμμετέχοντας σε αυτήν την εκδήλωση, οι επισκέπτες από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και την αλλαγή του αγροδιατροφικού τομέα.»

Ελάτε μαζί μας στο Συνέδριο Synergy Days και γίνετε μέρος του διαλόγου που θα διαμορφώσει το μέλλον της καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα της Ευρώπης. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εργασίες του συνεδρίου!

Μάθετε περισσότερα και εγγραφείτε δωρεάν εδω: https://www.smartagrihubs.eu/synergy-days!