Γεωργία Άνθρακα: Ευκαιρίες και Προοπτικές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 01/01

georgia-anthraka-efkairies-kai-prooptikes-stin-perifereia-anatolikis-makedonias-thrakis-307463

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “Γεωργία Άνθρακα. Ευκαιρίες και Προοπτικές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης”, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Carbonica”, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29/11/2013 στις 18.00 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο 3ο χλμ. Ξάνθης-Καβάλας.

To Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος (I-BEC) και η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης προσκαλούν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα στην παραπάνω εκδήλωση. Διευκρινίζεται ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει και να ενημερωθεί.

Οι πιστοποιήσεις στη γεωργία άνθρακα και οι αλλαγές στο σχετικό ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο αλλάζουν το τοπίο στην εμπορική δυναμική των αγροτικών προϊόντων. Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτές τις αλλαγές μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στα τοπικά προϊόντα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας #DigiAgriFood, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει προς αγρότες και επιχειρήσεις.