Γιορτή της επιχειρηματικότητας η απονομή βραβείων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών 01/01

giorti-tis-epicheirimatikotitas-i-aponomi-vraveion-tou-epangelmatikou-epimelitiriou-athinon-140711

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, στις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα χτυπήσει δυνατά ο παλμός της επιχειρηματικότητας. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών απονέμει τα  «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Η εκδήλωση αυτή, που αποτελεί ήδη θεσμό, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του ΕΕΑ για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Συνολικά θα απονεμηθούν δέκα βραβεία ως μία ελάχιστη αναγνώριση καινοτόμων και πρωτοπόρων επιχειρηματικών προσπαθειών επιβίωσης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε συνθήκες κρίσης αλλά και της προοπτικής ανάκαμψης που δίνουν στην ελληνική οικονομία. Eιδικό βραβείο θα απονεμηθεί σε φοιτήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ανώτατη οικονομική σχολή, ως μία έμπρακτη στήριξη του ΕΕΑ στη νέα γενιά.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ως κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το μήνυμα της Κυβέρνησης θα μεταφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της επιχειρηματικής κοινότητας.

 Για τη μεγάλη εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου επισημαίνει: “Το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου θα τιμηθεί ουσιαστικά η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και είμαι χαρούμενος και περήφανος που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει καθιερώσει την απονομή αυτών των βραβείων. Πάγια θέση μας είναι η στήριξη του αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και η ανάδειξη των δυνατοτήτων που δίνουν στην οικονομία μας για ανάπτυξη”.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τράπεζα Eurobank  και χορηγός η Τράπεζα Πειραιώς. Χορηγοί επικοινωνίας: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εφημερίδα Ναυτεμπορική και περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, naftemporiki.gr, insurancedaily.gr. Υποστηρικτές επικοινωνίας: eea.gr και insurance-eea.gr.

Παρουσιαστής της μεγάλης γιορτής θα είναι ο κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ τον δημοσιογραφικό συντονισμό θα κάνει ο κ. Νίκος Υποφάντης.