Ημερίδα της ΕΔΟΚ για ελέγχους στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης τη Δευτέρα 24/2 01/01

imerida-tis-edok-gia-elegchous-sta-trofima-zoikis-proelefsis-ti-deftera-24-2-188287

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) διοργανώνουν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, (αίθουσα TIMBER – Ώρα προσέλευσης 08:30) την επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο:

«Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ 2017/625: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) κ. Μ. Βορίδη και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες/ επικεφαλής και στους υπεύθυνους όλων των επιχειρήσεων παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης προϊόντων ζωικής προέλευσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση της ΕΟΔΚ «Ταυτόχρονα προσκαλούμε σε συμμετοχή στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και άλλων φορέων όπως ΜΚΟ.

Επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα της ημερίδας, το οποίο μπορείτε επίσης να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΔΟΚ (www.edokhellas.com). Θα μας διευκολύνετε όμως εάν δηλώσετε τη συμμετοχή σας με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας στο email της ΕΔΟΚ, [email protected]».

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Ημερίδας